Subota, 9 prosinca, 2023

Wizz Air zapošljava: Traži se kabinsko osoblje, kao i piloti

Preporučeno

Aviokompanija pozdravlja prijave iskusnih kapetana i prvih oficira, “kao i onih koji nemaju nikakvog letačkog iskustva”.

Niskobudžetna aviokompanija Wizz Air nastavlja širiti svoje operacije širom mreže, kako se industrija vraća na svoje kapacitete prije pandemije.

U svom saopćenju navode da “dinamičan rast aviokompanije prati stalna potreba za novim članovima kabinskog osoblja, kao i pilotima”.

“Wizz Air prihvata prijave iskusnog kabinskog osoblja, kao i onih bez prethodnog iskustva. Članovi kabinskog osoblja koji se pridruže Wizz Airu mogu očekivati ​​besplatnu uniformu, neograničen broj sniženih karata za zaposlene, besplatne karte, fantastične popuste za prijatelje i porodicu, mjesečni raspored, besplatne obroke dok su na dužnosti, hotelski smještaj i prijevoz kada rade izvan baze. I kabinska i letačka posada će raditi u prijateljskom, podržavajućem i multikulturalnom okruženju, uz pristup raznim uzbudljivim mogućnostima napredovanja u karijeri u Wizz Airu, koji trenutno posluje u više od 50 zemalja”, navode u Wizz Airu.

Dodaju da “kandidati entuzijasti koji su oduvijek sanjali o karijeri na nebu” mogu se prijaviti online ovdje.

Wizz Air također zapošljava nove pilote, koji će imati priliku upravljati stalno rastućom flotom mladih, modernih i održivih Airbus A320 i A321 aviona. Aviokompanija pozdravlja prijave iskusnih kapetana i prvih oficira, “kao i onih koji nemaju nikakvog letačkog iskustva”.

Zainteresovani kandidati se mogu prijaviti online ovdje.

Preporučeno za vas

Izdvajamo

Bećirović sa Scholzom: Neće biti ni brzog, ni sporog razbijanja BiH

Član Predsjedništva BiH Denis Bećirović razgovarao je danas u Berlinu s kancelarom Savezne Republike Njemačke Olafom Scholzom. Tokom sadržajnog razgovora,...

Možda vas zanima i ovo