Srijeda, 8 prosinca, 2021

X Factor Adria: Svi takmičari iz BiH prošli u novi krug

Nemojte propustiti

Ilma Karahmet
Ilma Karahmet

Sinoć je održano četvrto po redu finalno veče popularnog muzičkog takmičenja ‘X Factor Adria’, a publici i gledateljima su se predstavili Haris Ćato, Aleksa Perović, Lukijan Ivanović, Aleksandra Brković, Aleksandra Sekulić, Ilma Karahmet, Tamara Milanović, Daniel Kajmakoski, Maid Hećimović, grupa ‘Doktori’, i ‘4U’.

Najmlađa takmičarka ‘X Factora’, bosanka Ilma Karahmet, sinoć je nastupila sa izvedbom pjesme ‘Nisam anđeo’ Marije Šerifović, a njen mentor Kiki ju je najavio riječima ‘novi anđeo’.

Tokom izvođenja svoje pjesme, Ilma je imala manjih tehničkih problema, zbog čega je kazala da se osjeća loše, ali je to ipak nije spriječilo da dobije sve pohvale od žirija, kao i podršku publike.

Maid Hećimović predstavio se pesmom od ‘Tutti Frutti Bend’ – ‘Stvari lagane’.

”Ti si i dalje čovek-drama i to pokazuješ iz nastupa u nastup. Odlični su izbori pesama za tebe, a jedini savet za tebe je – nauči da kontrolišeš dramu”, rekla mu je Kristina.

Djevojke iz grupe ‘4U’, koje su u mentorstvu Kristine Kovač, odabrale su pjesmu ‘Summertime Sadness’ od Lane Del Rey.

”Mislim da je ovo vaš najbolji nastup do sada”, prokomentarisao je Kiki, a Emina, osim što je pohvalila njihovo izvođenje, kritikovala je njihov styling, naročito starke koje ”ne želi da vidi”, a Željko Joksimović je imao samo riječi hvale, piše Pulsonline.rs.

Lukijan Ivanović se predstavio pjesmom od Johna Newmana ‘Love me again’.

Haris Ćato je izabrao pjesmu ‘Sve je laž’ od Dina Merlina.

”Jako mi se dopalo što nisi pevao Merlina, već svoj stil, zasenio si emocijom, svaka čast”, rekao je Željko.

Izvor: Pulsonline, Radiosarajevo

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Grlić Radman poručio Milanoviću: Genocid je genocid, tu se ne propitkuje broj žrtava! Postoji samo genocid!

Predsjednik Hrvatske Zoran Milanović je u nekoliko navrata komentarisao genocid u Srebrenici prvenstveno nakon što je HDZ uz SNSD...

Možda vas zanima i ovo