Za prijavu štete putem UNIQA Online servisa isplata u roku od 48h! | | Bh-index

Za prijavu štete putem UNIQA Online servisa isplata u roku od 48h!

Biznis> Ekonomija    Datum: 01.07.2019.    
Autor: Redakcija


Klijenti UNIQA osiguranja, u slučaju iznenadne bolesti, saobraćajne nezgode ili izliva vode u svom domu, na raspolaganju imaju besplatni online servis za brzu i jednostavnu prijavu štete čije korištenje donosi uštedu vremena i novca!

Prijava štete putem online servisa je jednostavna, traje svega minut i možete ju prijaviti sa bilo koje tačke na planeti i sa bilo kojeg uređaja. Prijaviti se mogu štete po zdravstvenom osiguranju, putnom osiguranju, osiguranju stana/kuće i kasko osiguranju. Za prijavu štete online, putem Viber App Moja UNIQA ili putem www.uniqa.ba, UNIQA garantuje isplatu štete u roku od 48 sati!

U slučaju prijave štete putem Viber-a potrebno je prethodno aktivirati Moja UNIQA Viber App – besplatnu aplikaciju koja klijentima UNIQA osiguranja u svakom trenutku, bez obzira gdje se nalazili, pruža kompletan servis na jednom mjestu! „Moja UNIQA“ omogućava klijentima uvid u aktivne i istekle polise, prijavu štete, pregled statusa odštetnih zahtjeva, stanje dužne premije i plaćanje računa potpuno besplatno, odnosno bez bankarskih naknada. Klijenti koji žele iskoristiti sve pogodnosti Moja UNIQA Viber App-a ovu uslugu mogu aktivirati ovdje, a detaljan video tutorijal o aktivaciji dostupan je na www.uniqa.ba

Prilagođavanje navikama klijenata i komunikacija onda i gdje njima odgovara, izrazito je važno za unapređenje kvalitete dvosmjerne komunikacije. UNIQA osiguranje unazad godinama prati trendove digitalizacije i ulaže u razvoj inovativnih proizvoda i usluga koji će klijentima donijeti uštedu novca i vremena. UNIQA je lider među vodećim osiguravajućim društvima u isplati šteta. Na ime 17.500 prijavljenih šteta u 2018. godini, UNIQA je svojim klijentima isplatila 22,4 miliona KM.


Komentari

NAPOMENA!: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne stavove Bh-index portala. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Bh-index zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Bh-index nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.