Petak, 25 lipnja, 2021

Zabilježeno sinoć u BiH: Snimljen u pokušaju da nasamari policiju tokom zabrane kretanja

Nemojte propustiti

TUZLA – I dok se najveći dio građanstva strogo pridržava zabrane kretanja, poneki se ipak u ptoptunosti ne pridržavaju pravila što potvrđuje i snimak iz tuzlanskog naselja Brčanska Malta zabilježen sinoć.

Tokom protekla 24 sata policijski službenici Uprave policije TK izdali su četiri prekršajna naloga zbog kršenja naredbi donesenih s ciljem sprješavanja širenja korona virusa.

Nalozi su izdati osobama koje su tokom zabrane kretanja u periodu od 18:00 do 05:00 sati zatečeni van svojih domova bez potvrde poslodavca da u tom periodu trebaju biti na ulici ili na putu ka radnom mjestu.

I dok se najveći dio građanstva strogo pridržava zabrane kretanja, poneki se ipak u ptoptunosti ne pridržavaju pravila što potvrđuje i snimak iz tuzlanskog naselja Brčanska Malta zabilježen sinoć.

Kada se patrolno vozilo zaustavilo upozoravajući na zabranu kretanja, on se domišljato zaustavio iza kioska čekajući da produže, nekoliko sekundi skrivanja od policije brzo je postalo viralno, piše portal Tuzlanski.ba koji je objavio snimak.

Podsjećamo, za sve osobe koje ne poštuju zabranu kretanja slijede zakonom predviđene sankcije.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Pogledajte incident u Narodnoj skupštini RS-a: Spriječili Vukanovića da priđe Šuliću

Vukanović je Šuliću rekao “prekini”, nakon čega Šulić daje pauzu od pet minuta. Potom Vukanović prilazi Šuliću, a drugi...

Možda vas zanima i ovo