Subota, 12 lipnja, 2021

“Zaboravljena žena” sedam godina mrtva ležala u kući

Nemojte propustiti

Foto: Agencije
Foto: Agencije

Prema utvrđenim nalazima u istrazi, Natalie Wood, starija Australka, sedam godina je ležala je mrtva u svom domu u Sydneyu, piše BBC. Policija je njezino tijelo pronašla u julu 2011., a vjeruje se kako je umrla 2004. godine.

Pretpostavljaju da je Natalie Wood preminula nakon pada no zbog toga što je prošlo mnogo vremena do trenuka kad su je pronašli forenzički nije moguće utvrditi tačan uzrok smrti. Mediji su je prozvali ‘ženom koju je Sydney zaboravio’. Rođena je 1924. godine.

U kući su pronađene dragocjenosti poput prstenja dok stvari poput TV-a, hladnjaka, madraca ili torbice nije bilo. Bilo je i mnogo paučine dok se stablo koje raste pored kuće proširilo na spratu.

Njezina snaha kazala je da su se posljednji put vidjele u januaru 2004. nakon čega joj se se suprug teško razbolio pa je izgubila kontakt sa staricom. Ona i još neki rođaci Natalie Wood taže vlasništvo nad njezinim imanjem, prenosi Dnevnik.hr.

(Fena)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Saudijska Arabija ni ove godine neće primati strane hadžije

60.000 ljudi iz te zemlje bit će primljeno na hodočašće, dok niko iz inostranstva neće biti primljen. Saudijska Arabija objavila...

Možda vas zanima i ovo