Ponedjeljak, 26 veljače, 2024

Zadavio djevojku pa pobjegao iz stana

Preporučeno

Beogradska policija pronašla je danas oko 10.20 tijelo djevojke S. G. (25) u stanu u Ulici Radovana Simića Cige 46 u beogradskom naselju Medaković. Prema saznanjima “Blica”, djevojku je zadavio njen momak A. Š. (23) za kojim policija traga.

Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Kako je potvrđeno u MUP-u, djevojka ima hematome na vratu, a istraga je u toku. Žrtva je imala oko 25 godina.

Upravo se čita:  Jak zemljotres u Jadranskom moru: Postoji opasnost od "after" šokova

Osumnjičeni mladić, prema nezvaničnim saznanjima, iz stana u kome se desilo ubistvo je najprije pozvao svog najboljeg prijatelja, koji je prijavio zločin. Osumnjičeni je nakon poziva pobjegao iz stana.

Kako javlja reporter “Blica” sa lica mjesta, ubijena djevojka je nekoliko mjeseci živjela u iznajmljenom stanu i često je u stan dolazio njen momak, kojeg policija sada traži zbog ubistva.

Upravo se čita:  Policiji predao arsenal oružja: Donio puške, bombe, mine, kapsile i 1.734 metka

Komšije u Ulici Radovana Simića Cige kažu da ništa nisu čuli, kao i da ni ranije nisu čuli da svađa dopire iz stana na prvom spratu gdje je živela ubijena djevojka.

Izdvajamo

Izdvajamo

Dobre vijesti za bh. dijasporu koja živi u ovoj europskoj državi: Usvojen važan sporazum o vozačkim dozvolama između Bosne i Hercegovine i Italije

Danas je, nakon 12 godina neuspješnih pokušaja usaglašavanja, Vijeće ministara Bosne i Hercegovine, na prijedlog ministra komunikacija i prometa...

Još vijesti za vas