Četvrtak, 9 prosinca, 2021

Zadavljen i bačen u more: Ubijeni trogodišnji dječak u Puli nedavno s majkom doselio iz BiH

Nemojte propustiti

Istarska policije istražuju četiri osobe, dvije žene i dva muškarca, zbog nasilne smrti trogodišnjeg dječaka u Puli koji je u srijedu ujutro oko devet sati pronađen mrtav u plićaku u moru, kilometar od lučice Mandrača, potvrdila je istarska policija dodajući da još niko od tih osoba nije uhapšen.

Kako se neslužbeno doznaje, u Puli je 24. maja oko ponoći majka prijavila policiji nestanak trogodišnjeg djeteta. Policija se bila u potrazi cijelu noć, a ujutro je majka dovela policiju na mjesto gdje je bilo mrtvo dijete. Riječ je o dijelu pulskog zaljeva koji je bivša vojna zona i na kojem je teren teže pristupačan, a u blizini je Akvilejskog prilaza 2, gdje je dijete prebivalo.

Neslužbeno se saznaje i da je s djetetom bila majka te da je otac u Bosni i Hercegovini. Majka se s djetetom nedavno iz BiH doselila u Pulu.

Uviđaj su, osim djelatnika policije, obavili zamjenik županijske državne odvjetnice Eddy Putigna te patolog i sudski vještak dr. Ilija Kučinar, koji će u četvrtak obaviti obdukciju te utvrditi točan uzrok smrti.

Inače, na tijelu trogodišnjeg dječaka vidljivi su tragovi nasilja, a pretpostavlja se da je zadavljen i bačen u more.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

U Washingtonu se sastali Denis Zvizdić i Matthew Palmer

"Saglasili smo se da u izmjenama izbornog zakona treba naći demokratsku ravnotežu kolektivnog i individualnog, uz obavezno jačanje integriteta...

Možda vas zanima i ovo