Nedjelja, 5 prosinca, 2021

Zaim Backović o polufinalu Eurosonga: Moj sin je realan. Iako ih je primio premijer Švedske, nismo imali svoje ljude!

Nemojte propustiti

”Čuli smo se sinoć, bitno je da su uradili što su uradili – poslali poruku koju su svi u Evropi prepoznali, posebno strani mediji”, kazao je Backović

Zastupnik u Parlamentarnoj skupštini BiH Zaim Backović za N1 je kratko prokomentarisao sinoćnju polufinalnu večer Eurosonga u Stockholmu.

“Čuli smo se sinoć, bitno je da su uradili što su uradili – poslali poruku koju su svi u Evropi prepoznali, posebno strani mediji”, kazao je Backović.

Dodao je da je poruka bila bitna jer prikazuje ono u šta se Evropa pretvara.

“Vidjeli ste u šta se Evropa pretvara, ograđena je žicom. A i u BiH imate situaciju da je jedan dio stanovnika već dijelom u EU, jer su svi nosioci hrvatskog pasoša građani EU”.

Backović je još kazao da je njegov sin, član bh. tima bio realan glede plasmana s obzirom “da mi nemamo svoje ljude u državama koje su glasale”.

“On je bio realan, pogledajte koje su države ostale pored nas, mi u tim državama nemamo svoje ljude. Izuzev dva sponzora, radili su sve sami i ja sam zadovoljan. Primio ih je tamo premijer Švedske, ali nije primio sve nego samo njih”.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Veliki broj zaraženih: Zvaničnici u Njemačkoj savjetuju građanima da ne putuju za Božić

Odlazeća kancelarka Angela Merkel uputila je u subotu posljednji apel Nijemcima da se vakcinišu. Novi ministar transporta Njemačke savjetuje ljudima...

Možda vas zanima i ovo