Petak, 17 rujna, 2021

Zajedno pili, posvađali se i potukli pa Enes B. završio sa nožem u vratu

Nemojte propustiti

Enes B. (33) iz Busovače uboden je nožem u vrat, a pod sumnjom da ga je pokušao ubiti uhapšen je njegov sugrađanin Borislav K. (52), potvrdio je juče policijski izvor.

Lokalna policijska stanica je 13. januara, oko 19.55, obaviještena da je u Dom zdravlja dovezen muškarac sa ubodnom ranom.

“Odmah po zaprimljenoj prijavi na lice mjesta upućena je patrola, koja je utvrdila da se radi o E.B. On je nakon pružene ljekarske pomoći prevezen u bolnicu Nova Bila, gdje su mu konstatovane teže povrede, odakle je prevezen u KUM Sarajevo”, saopšteno je juče iz MUP-a Srednjobosanskog kantona.

Operativnim radom na terenu, pronađen je osumnjičeni te je uhapšen. Napad se, po nezvaničnim informacijama, dogodio u Borislavovoj kući u Busovači, a svemu je prethodila zajednička pijanka i svađa dvojice muškaraca.

“Oni su se zbog nečega posvađali i potukli, te je, sumnja se, Borislav uzeo nož i ubo Enesa”, kazali su izvori upućeni u istragu.

Iz Univerzitetskog kliničkog centra u Sarajevu potvrdili su da je stanje povrijeđenog Enesa B. trenutno stabilno.

“Pacijent E.B. je smješten na Kliniku za torakalnu hirurgiju. On je pod adekvatnom terapijom i nadzorom ljekara”, kazali su iz Univerzitetskog kliničkog centra u Sarajevu.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Milorad Dodik Bosnu i Hercegovinu ne smatra svojom državom, a plaću prima od novca bh. građana

Milorad Dodik, ne propušta priliku da se odriče BiH. Iste one zemlje u kojoj živi, gdje mu je imovina...

Možda vas zanima i ovo