Četvrtak, 25 travnja, 2024

Zajedno radile: Njemačka policija uhapsila Srpkinju i Hrvaticu tokom provale

Preporučeno

Njih dvije, prema dosadašnjem stanju istrage, dolaze iz Srbije i Hrvatske nemaju stalni boravak u Njemačkoj

Dvije žene, koje prema dosadašnjem stanju istrage dolaze iz Srbije i Hrvatske i nemaju stalni boravak u Njemačkoj, privedene su sucu za prekršaje

U ponedjeljak ujutro (19. 12.2022.), civilni istražitelji iz Ureda kriminalističke policije 73 uhapsili su dvije osumnjičene provalnice (starosti od 21 i 24 godine) u Köln-Rondorfu.

Upravo se čita:  Bosanac u Austriji osuđen na šest mjeseci jer je prijetio službenici parkinga “šamaranjem” nakon što mu je pisala kaznu

Oko 11:00 sati žene je ugledala policija jer su bile izrazito zainteresovane za kuće i na kraju su nestale u stambenoj zgradi u ulici Brüder-Grimm-Strasse.

Na stubištu su policajci u civilu čuli kako žene zvone po stanovima i lupaju po vratima. Dalja buka nestala je ubrzo nakon hapšenja ispred kuće. Odvijač sakriven u grudnjaku 24-godišnjakinje trebao bi odgovarati svježim tragovima provale na vratima dva stana, piše Fenix magazin.

Upravo se čita:  U Njemačkoj uhapšena braća iz Bosne i Hercegovine

Mlada žena imala je i kliješta u donjem vešu. Uz ličnu i gotovinu, 24-godišnjakinja je nosila i tzv. “fliper” za otvaranje nezaključanih vrata stana. Policajci su u torbici pronašli papar sprej, a ispod odjeće 21-godišnjakinje odvijač.

Dvije žene, koje prema dosadašnjem stanju istrage dolaze iz Srbije i Hrvatske i nemaju stalni boravak u Njemačkoj, privedene su sucu za prekršaje.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Pogledajte kako je letio njemački vojni avion iznad BiH

Ministarstvo odbrane i Oružane snage Bosne i Hercegovine će, u saradnji sa Ministarstvom vanjskih poslova, Ministarstvom komunikacija i transporta...

Još vijesti za vas