Subota, 27 studenoga, 2021

Zakrčen izlaz iz Sarajeva, od RTV doma neviđene kolone vozila

Nemojte propustiti

guzve-saobracak

Svi koji su se danas uputili van Sarajeva ili prema Ilidži, ostali su zakrčeni na glavnoj gradskoj saobraćajnici, u ulici Bulevar Meše Selimovića, jer nepregledne kolone vozila počinju već od RTV doma

Na graničnim prijelazima BiH danas je pojačan promet vozila, javlja BIHAMK.

Saobraćaj se na većini putnih pravaca u BiH odvija uz povoljne uslove za vožnju.

Obustava saobraćaja aktuelna je na regionalnom putu R-458 Lopare-Gornja Tuzla.

Granični prijelaz Brčko i dalje je zatvoren za saobraćaj, dok je na GP Bosanski Šamac na snazi zabrana za teretna vozila.

Na GP Doljani na izlazu iz naše zemlje čeka se do 1 sat a na ulazu do 30 minuta. Na ostalim graničnim prijelazima pojačan je promet vozila ali zadržavanja nisu duža od 20 minuta, saopćeno je iz IC BIHAMK-a, javlja agencija Fena.

A svi koji su se danas uputili van Sarajeva ili prema Ilidži, ostali su zakrčeni na glavnoj gradskoj saobraćajnici, u ulici Bulevar Meše Selimovića, jer nepregledne kolone vozila počinju već od RTV doma.

Razlog velikog zastoja su radovi na Stupskoj petlji, pa se građanima savjetuje da koriste druge, zaobilazne ceste kako bi se smanjile gužve u ovom dijelu grada.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Komšić osudio napade na sudiju Vehabovića, očekuje da Tegeltija pokrene smjenu Grebeše

"Očekujem od predsjedavajućeg Vijeća ministara Zorana Tegeltije da pokrene proceduru smjene Josipa Grubeše", kazao je Komšić Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i...

Možda vas zanima i ovo