Nedjelja, 11 travnja, 2021

“Zaljubljen sam u svoju curu do ušiju, ali ću je ostaviti ako to napravi s grudima, ne mogu to podnijeti”

Nemojte propustiti

Jedan anonimni muškarac požalio se magazinu Stuff na odluku svoje djevojke koja želi povećati grudi.

“Viđam se s izvanrednom ženom već 10 mjeseci. Ona je sve što tražim u ženi, zabavna, prirodno lijepa, najcool djevojka koju znam i lud sam za njom. Zaljubljeni smo do ušiju. Problem je to što mi je nedavno priznala da želi povećati grudi. Misli da njene grudi nisu dovoljno velike (ima B košaricu). Nemojte me krivo shvatiti, mogu razumjeti zašto bi joj se veće grudi sviđale, ali ja mislim da su njene grudi savršene. Ima 40 godina i ima savršene grudi”, započeo je svoju priču.

“Ja mrzim silikonske grudi. Ne izgledaju prirodno i ni na dodir nisu prirodne. Prije nekoliko godina bio sam sa ženom koja je imala silikone i čim sam ih dotaknuo, odmah su me odbile. S curom sam pričao o tome, no ona je uvjerena da će to obaviti čim dobije novac od nagodbe s bivšim mužem. Rekao sam joj što mislim o tome, ali sam joj i rekao da znam da joj ne mogu određivati što će raditi sa svojim tijelom. Ali ne znam mogu li ostati s njom ako to napravi”, kaže.

“Ona ne zna da razmišljam o prekidu ako se operira jer je ne želim emocionalno ucjenjivati. Pronašao sam ženu iz snova, a ona to želi promijeniti”, zaključio je.

Stručnjakinja za veze Jennifer Souness odgovorila mu je da razmisli jesu li mu prirodne grudi važnije od čitave njegove djevojke kao osobe. “Žena u koju si se zaljubio više je od samih grudi…”, odgovorila mu je.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Vlasnici sarajevskog fast fooda “Otrov” preminuli od koronavirusa

Studenti su ovaj fast food zvali "Otrov", a znali bi kazati da iako jedu kod "Otrova", tu se niko...

Možda vas zanima i ovo