Petak, 17 rujna, 2021

Zanemarila zdravlje: Seka Aleksić završila u bolnici

Nemojte propustiti

Seka Aleksić u posljednje vrijeme zanemarila je svoje zdravlje. Pored nastupa, počela je s udarnim treninzima pred koncert u Areni, slabo jede, a sve to je dovelo to toga da hitno završi kod ljekara.

Naime, ona se onesvijestila na treningu.

– Toga dana Seka je od ranog jutra imala obaveze. Išla je na sastanke vezane za koncert u Areni, privodila pripreme oko novog spota za pjesmu “Folirant” koji će publika uskoro vidjeti, a zatim se posvetila treningu. U toku dana je pojela samo jednu jabuku, a kako je jurila, potpuno je zaboravila na hranu.

Već na početku treninga joj je bilo loše, ali ona je to zanemarivala. Kako Veljko stalno sa njom trenira, rekao joj je da bi bilo bolje da prekinu i da se odmori, ali ona nije željela da odustane. U jednom trenutku se samo onesvijestila – kaže izvor Kurira koji je upućen u priču.

Muž joj je odmah pritrčao u pomoć.

– Čim se onesvijestila, dao joj je vodu i šećer, smjestio je u automobil i odvezao u jednu privatnu kliniku gdje se njih dvoje inače liječe. Seka je sve vrijeme govorila da će biti dobro, ali on nije želio da je sluša. Ljekari su odmah uradili sve potrebne analize da bi ustanovili zbog čega joj je pozlilo. Došli su do zaključka da je Seki pao imunitet pa su joj odmah dali infuziju. Rekli su joj da mora da vodi računa o svom zdravlju i da bez obzira na obaveze ne smije da zaboravlja na obroke.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Milorad Dodik Bosnu i Hercegovinu ne smatra svojom državom, a plaću prima od novca bh. građana

Milorad Dodik, ne propušta priliku da se odriče BiH. Iste one zemlje u kojoj živi, gdje mu je imovina...

Možda vas zanima i ovo