Subota, 15 svibnja, 2021

Zanimljive stvari o osobama koje su rođene u martu

Nemojte propustiti

Vrlo su prilagodljive pa se znaju snaći i u nemogućim situacijama. Smione su, energične i sposobne za obavljanje više poslova odjednom – samo su neke od osobina osoba koje su rođene u 3. mjesecu.

Baš poput prirode koja se u martu budi, osobe rođene u ovom mjesecu pune su poleta i zanosa. Ali to nije sve. Otkrijte što ih sve karakterizira.

Osobe rođene u martu imaju vrlo razvijenu intuiciju, pronicljive su i dobro prosuđuju karaktere. Vole promatrati i procjenjivati druge ljude i teško ih je prevariti.

Izuzetno su kreativne i maštovite, imaju izraženu umjetničku “žicu“. Iskazuju se u likovnoj umjetnosti i dizajnu, a posebno su nadarene za muziku. Istraživanja su pokazala da je najviše pjevača i svirača među ljudima rođenima u martu.

Velikodušne su i suosjećajne, zato privlače druge ljude i omiljene su u društvu. Pouzdane su i često su drugima rame za plakanje.

Iako se dobro snalaze u društvu, osobe rođene u martu su povučene i misteriozne kada je riječ o njihovom privatnom životu. Vole sanjariti u samoći, miru i tišini pa izbjegavaju bučna mjesta i gužvu.

Vjerne su i duboko posvećene ljudima do kojih im je stalo te će ostati uz njih i u najtežim životnim trenutcima.

Vrlo su prilagodljive pa se znaju snaći i u nemogućim situacijama. Smione su, energične i sposobne za obavljanje više poslova odjednom.

Vole putovati te uživati u novim i uzbudljivim stvarima, stoga im odgovara promjena okoline i boravak u prirodi.

Imaju filozofski pristup životu i pomno analiziraju svijet oko sebe. Razmišljaju svojom glavom pa nisu podložne tuđim uticajima.

Pozitivci su puni poleta i zanosa, njihov je entuzijazam zarazan. Šire radost gdje god se nalazili i znaju se smijati i u najtežim trenucima.

Njihova strastvenost nerijetko ih odvodi u dramatičnost, ćudljivost i sklonost naglim odlukama. Velika su zlopamtila ako neko izigra njihovo povjerenje, piše Zadovoljna.hr.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

COVAX dopremio vakcine u BiH

U BiH stiglo je 40.800 vakcina protiv virusa korona putem mehanizma Covax, potvrdio je pomoćnik ministra civilnih poslova u...

Možda vas zanima i ovo