Petak, 22 listopada, 2021

Zaposlite se u Etihad Airwaysu: Traže se kuhari, stjuardese, menadžeri za hranu i piće…

Nemojte propustiti

Arhiv
Arhiv

Nakon uspješno realizovanog intervjuisanja kandidata za kabinsko osoblje u januaru 2014, Etihad Airways je ponovo u potrazi za ambicioznim i talentovanim profesionalcima koji traže dugu i plodnu karijeru u avijaciji.

Nacionalni avioprevoznik Ujedinjenih Arapskih Emirata traži talentovane profesionalce iz oblasti uslužne djelatnosti ugostiteljstva da se pridruže njegovom timu vodećeg svjetskog kabinskog osoblja. Intervjui će biti održani u Banjaluci 24. marta i Beogradu 26. marta.

Kabinsko osoblje Etihad Airwaysa čine ljudi 110 nacionalnosti koji su stacionirani u Abu Dabiju, dinamičnoj i kosmopolitskoj prestonici Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Kabinsko osoblje je zaposleno na čitavom nizu pozicija, uključujući i Šefove kuvare na letu u Dijamantskoj prvoj klasi, Menadžere za hranu i piće u Bisernoj prvoj klasi i stjuardese i stjuarte u Premijum i Ekonomskoj klasi. Kabinsko osoblje Etihad Airwaysa ima velike mogućnosti za razvoj i napredovanje u karijeri i uživa širok izbor pogodnosti za smještaj i putovanja.

Aubrey Tiedt, potpredsjednica sektora za usluge za goste izjavila je:

– Zadovoljstvo nam je da ponovo budemo u Banjaluci i Beogradu kako bi privukli još više talentovanih osoba sa entuzijazmom da se pridruže našem nagrađivanom timu kabinskog osoblja i budu primjer prepoznatljive gostoprimljivosti koja je zaštitni znak Etihad Airwaysa. Naši prethodni ciklusi zapošljavanja u Banjaluci i Beogradu postigli su izvanredan uspjeh. Više od trećine kandidata bilo je uspješno, oni su se već pridružili i započeli sedmonedeljnu obuku iz sigurnosti i pružana usluga na najsavremenijoj akademiji Etihad Airwaysa za obuku u Abu Dabiju.

Aubrey Tiedt je izjavila da će samo kandidati sa odličnim znanjem jezika i interpersonalnim osobinama, koji imaju uslužni pristup i besprijekornu prezentaciju moći da budu razmotreni za poziciju unutar kabinskog osoblja Etihad Airwaysa.

Osobama zainteresovanim za radna mjesta u Etihad Airwaysu savjetuje se da se prijave online putem site-a.

Uspješni kandidati će biti pozvani na razgovor u Banjaluci 24. marta i Beogradu 26. marta.

Kandidati koji se prijavljuju za radna mjesta u Etihad Airwaysu moraju tečno govoriti engleski jezik, a znanje drugih stranih jezika predstavlja prednost. Moraju biti stariji od 21 godine.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Nana Fata Orlović dobit će Povelju TK

Povelja će biti dodjeljena na svečanoj sjednici Skupštine Tuzlanskog kantona u povodu Dana državnosti. Skupština Tuzlanskog kantona jednoglasno je usvojila...

Možda vas zanima i ovo