Subota, 1 travnja, 2023

Zasmetala joj jedna epizoda: Ivana otkrila zašto je napustila seriju “Lud, zbunjen, normalan”

Nemojte propustiti

Serija “Lud, zbunjen, normalan” emitovala se na malim ekranima od 2007. do 2021. godine.

Gordana Boban bila je dio ekipe serije “Lud, zbunjen, normalan”. Međutim, 2009. godine donijela je odluku da napusti ovaj projekt, a jednom prilikom objasnila je zašto.

“Ostavila sam je, jer je jedna epizoda, po mom mišljenju, bila potpuno neprikladna. Od 54. epizode pa dalje bilo je puno epizoda s vrlo kontroverznim sadržajem. Mogu reći da sam jako sretna jer uvijek slušam svoj unutarnji glas. Imate neki okvir u kojem pokušavate ne mijenjati svoje moralne vrijednosti ili ponašanje. Slušajte svoj instinkt – šta je dobro, a šta nije. Dakle, jako sam sretna što sam učinila taj korak”, kazala je, prenosi Klix.

Dalje je navela zbog čega je ta jedna epizoda bila kap koja je prelila čašu.

“Epizoda o kojoj govorim zapravo je bila o seksualnom zlostavljanju. Dakle, termin silovanje u porodičnoj seriji koja se prikazuje u 20 sati, prema mojim moralnim mjerilima, za veliki broj gledaoca, među kojima ima mnogo djece, zaista nije prikladan”, zaključila je.

Serija “Lud, zbunjen, normalan” emitovala se na malim ekranima od 2007. do 2021. godine. Ova bh. glumica je članica ansambla Kamernog teatra 55.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Keramičar Hasad Gvozden odlučio ostati u BiH: Ne žalim što sam ostao, imam mnogo posla!

Hasan je neko vrijeme razmišljao o odlasku u Njemačku. Čekajući dokumentaciju za iseljenje, prijavio se na obuku „Započni svoj...

Možda vas zanima i ovo