Utorak, 30 studenoga, 2021

Zastava BiH jučer se zaviorila i na Sheratonu u Rio de Janeiru

Nemojte propustiti

Zastava BiH na hotelu Sheraton Patria

Zastava Bosne i Hercegovine jučer se zaviorila i na hotelu Sheraton u Rio de Janeiru, javlja bh. novinska agencija Patria.

Bosanci koji već nekoliko godina žive u Čikagu, Amra Čaušević i Beno Šabanović doputovali su u Brazil prije nekoliko dana kako bi našim Zmajevima dali podršku na Svjetskom nogometnom prvenstu, koje počinje danas. Obzirom da su Čaušević i Šabanović odsjeli u luksuzni hotel Sheraton, iskoristili su priliku pa zastavu naše zemlje na nekoliko trenutaka postavili na balkon ovog hotela.

Ovo je vjerovatno prvi put u historiji postojanja najpoznatijeg lanca hotela u svijetu da se na njemu viorila i bh. zastava.

– Lijepo nam je ovdje, uživamo. Trenutno nas ima desetak Bosanaca i Hercegovaca koji su došli podržati naše Zmajeve – kaže Čaušević za novinskau agenciju Patria.

– Večeras ćemo se svi naći u jednom kafiću, odakle ćemo gledati utakmicu između Hrvatske i Brazila. Jedva čekamo nedjelju kada će zaigrati i naši momci, zbog koji smo i došli ovdje – kaže Čaušević, piše Patria.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Važno za državljane BiH: Od sutra nova pravila za odlazak na rad u Njemačku

Na sajtu njemačke Ambasadde u Sarejevu navode da će se od 01.12.2021. promijeniti način dodjele termina za podnošenje zahtjeva...

Možda vas zanima i ovo