Nedjelja, 18 travnja, 2021

Zašto je Plava voda ostala bez vrba? Građani ogorčeni!

Nemojte propustiti

Plava voda u Travniku je prije nekoliko dana osvanula bez vrba i stabala, o čemu je Bh-index jučer pisao. Na društvenim mrežama diljem svijeta Travničani, ali i ostali građani izražavaju svoje negodovanje povodom ovakvog čina.

plava-voda1

“Svaki put kada sam išao u Travnik, privatno ili poslovno, obavezno sam predahnuo na ovom divnom, a sada sablasnom mjestu, koje sada zaista žalosno izgleda. Mislim da bi taj neko ko je naredio sječu stabala trebao snositi odgovornost za nedjelo” kaže turista u jednom od mnogobrojnih komentara na Bh-index portalu.

tekst se nastavlja ispod sponzorisanog sadržaja

VEZANO: Šokantan slučaj u Travniku: Plava voda osvanula bez vrba i stabala!

Stotine građana je izrazilo protest zbog sječe vrba, mnogi tvrde da je to što je urađeno nelegalno. S druge strane, načelnik je poručio da su vrbe posječene zbog starosti.

Ostaje nam da vidimo šta će se dalje dešavati, međutim  jedno je poznato, dugo će vremena trebati da Plava voda bude ono što je nekad bila.

(A.J. / Bh-index)

 

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Vremenska prognoza za naredne dane: Evo kakvo nas vrijeme očekuje

Federalni hidrometeorološki institut objavio je prognozu za narednu sedmicu. U ponedjeljak 19.04.2021., pretežno oblačno vrijeme. Tokom dana ponegdje sa slabom...

Možda vas zanima i ovo