Ponedjeljak, 25 listopada, 2021

Zastrašujući, najnoviji detalji otmice djevojčice u Beogradu: Mašu su otmičari htjeli da prodaju pedofilima za 100.000 eura?

Nemojte propustiti

otmicar-620x350

Sumnja se da su otmičari djevojčice Maše P. planirali da je nakon brakorazvodne parnice njihove kćerke, a u kojoj bi iskoristili njen DNK, prodaju pedofilima za 100.000 eura

VEZANO: Evo zašto je oteta djevojčica u Beogradu: Ovo niko nije očekivao!

Porodica francuskih otmičara, otac Mišel Sebastijan (46), majka Sandrin Goren (50) i kćerka Kristel Eje (25) pronašli su Mašu P. iz Beograda preko Fejsbuka i skovali plan da je otmu, a njen DNK su, navodno planirali, da poture na sudu kako bi dokazali da Kristelin bivši muž nije otac njene kćerke Sintije. Sumnja se prije svega da su djevojčicu poslije svega htjeli da prodaju pedofilima za 100.000 eura, piše srbijanski Telegraf.

Kako prenosi Informer Kristel Eje na sudu u Francuskoj vodi bitku za starateljstvo nad dvogodišnjom kćerkom Sintijom, a za tu bitku bila im je potrebna mala Maša.

– Kidnaperi su mislili i na najsitnije detalje, pa su otetu devojčicu skinuli i obukli joj unaprijed spremljenu novu garderobu, čak i veš i čarape, a njene stvari su bacili negdje usput, a da bi bili sigurni da dijete neće plakati za roditeljima dali su joj da popije sedativ, koji ju je potpuno omamio. Otmičari su htjeli da djevojčicu najprije iskoriste za DNK analizu u brakorazvodnoj parnici, a onda da je prodaju za 100.000 eura – kaže za ovaj list izvor iz istrage.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Cvijanović poslala žestoku poruku Izetbegoviću: “On želi muslimansku državu”

"Da je Izetbegović sposoban za suživot on bi umjesto što prijeti ratom, sjedio sa drugima i razgovarao kako i...

Možda vas zanima i ovo