Utorak, 18 svibnja, 2021

Zavirite u vilu u Sarajevu za koju vlasnik traži skoro 3 miliona maraka! (Foto)

Nemojte propustiti

U vrijeme recesije i velikih kriza, kada se za svaku utrošenu marku dobro razmisli, na popularnoj kupoprodajnoj stranici Pik.ba pojavio se zanimljiv oglas. Naime, na lokaciji Sagardžije, u sarajevskoj općini Stari Grad prodaje se vila, a vlasnik za ovaj luksuzni objekat traži skoro 3 miliona maraka.

Foto: Pik.ba
Foto: Pik.ba

U opisu oglasa , između ostalog, stoji da objekat ima: plinsko etažno grijanje, 6 apratmana, 4 dvokrevetne sobe, 12 kupatila, 3 parkinga za auto. Parcela na kojoj se nalazi objekat ima 495 m2, kuća je na 4 etaze, a posjeduje: alarm, video nadzor, senzore za požar i solarno grijanje vode.

vila2

– Vila Una nalazi se na 5 minuta hoda od središta grada i nudi prekrasan pogled na Sarajevo. Svi suitevi i apartmani imaju balkon s panoramskim pogledom, a svim su gostima na raspolaganju hotelski vrt i sunčana terasa. Pristup internetu dostupan je u cijelom objektu. Vila Una sadrži klimatizirane sobe, suiteve i apartmane s vlastitom kupaonicom i kvalitetnim drvenim namještajem. Apartmani ujedno obuhvaćaju kuhinju ili čajnu kuhinju. Gosti se mogu prošetati do starog bazara, Nacionalnog muzeja ili sarajevske sinagoge, koji su udaljeni manje od 1 km. Šetnica Ferhadija smještena je samo nekoliko stotina metara od objekta – navodi prodavač u oglasu.

vila3

vila4

(Bh-index)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Sjećate li se vatrene Ruslane? Upravo je proslavila 47. rođendan, evo kako danas izgleda

Skoro svi se sjećamo predstavnice Ukrajine, vatrene Ruslane, koja je pobijedila na Evroviziji u Istanbulu 2004. godine. Ruslana danas ima...

Možda vas zanima i ovo