Subota, 16 listopada, 2021

Zbog napada na novinarku Oslobođenja: Hayat TV će bojkotirati Milorada Dodika

Nemojte propustiti

zbog-napada-na-novinarku-oslobodjenja-hayat-tv-ce-bojkotirati-milorada-dodika_1426537446

Zbog verbalnog napada Milorada Dodika na novinarku Oslobođenja, Hayat TV je večeras u Vijestima u 7 saopćio da će do “daljnjeg bojkotirati sve aktivnosti predsjednika RS-a”.

– Zbog bahatog ponašanja, omalovažavanja profesije i inteligencije Hayat tv će do daljnjeg bojkotirati sve što je u vezi sa Miloradom Dodikom, saopćeno je večeras u Hayatovoj emisiji Vijesti u 7

U Vijestima su podsjetili da je “Milorad Dodik nakon pitanja Gordane Katane uzvratio nacionalističkim i šovinističkim uvredama, odnosno, govorom mržnje”, te da zbog toga Hayat TV “neće više izvještavati o aktivnostima predsjednika RS-a”.

Hayat TV navodi da kao medij “ostaju posvećeni izvještavanju o događajima i pravima važnim za ljude u entitetu Republika Srpska”.

Podsjećamo, predsjednik Republike Srpske i SNSD-a je u subotu tokom konferencije za štampu iznio niz optužbi i uvreda na novinarku Oslobođenja iz Banje Luke Gordanu Katanu zbog postavljenih pitanja o zbivanjima u njegovoj stranci, kao i izbjegavanju trogodišnje zatvorske kazne i bijegu iz Republike Srpske Mileta Radišića.

Također, Dodik je dodao da je otkazao ins

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Iz tri elektroprivrede poručuju: Struja neće poskupjeti za domaćinstva

O najavi poskupljenja električne energije oglasila se i Regulatorna komisija za energiju u Federaciji Bosne i Hercegovine. Iako Regulatorne...

Možda vas zanima i ovo