Četvrtak, 13 svibnja, 2021

Zbog nestanka struje satima bili zaglavljeni na žičari

Nemojte propustiti

SAD – Posjetioci su snimili i fotografisali spasilačke ekipe koje su koristile vatrogasne ljestve da bi izvukli ljude, jednog po jednog.

Desetine ljudi ostalo je više sati zaglavljeno na žičari u zabavnom parku Volt Dizni (Walt Disney) zbog problema s električnom energijom.

Portparol ovog zabavnog parka potvrdio je da su imali neočekivani prekid u radu žičare i naglasio da nije bilo povrijeđenih, a nakon što su objavljene fotografije i videa uništenih gondola koje su se sudarile.

Posjetioci su snimili i fotografisali spasilačke ekipe koje su koristile vatrogasne ljestve da bi izvukli ljude, jednog po jednog.

Muškarac koji je bio u jednoj od kabina sa majkom ispričao je da su proveli zaglavljeni u vazduhu nekoliko sati, a neki tvrde da su na pomoć čekali tri sata.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Prva zvanična prognoza za ljeto i upozorenje; Meteorolog Nedim Sladić tvrdi: Mogli bismo se i zaželjeti, glavnina poremećaja daleko je od juga

Zvanični sezonski pregled ljeta prokomentarisao je meteorolog Nove BiH, Nedim Sladić, kaže da bismo ovog ljeta mogli poželjeti padavine. Meteorološki...

Možda vas zanima i ovo