Srijeda, 5 svibnja, 2021

Zbog pijanog vozača, djevojka poginula u povratku s proslave mature

Nemojte propustiti

Djevojka koja je tragično izgubila život namjeravala uskoro da se uda. – Zlo, zlo, zašto se moralo dogoditi tako veliko zlo – kaže majka.

jelena1Jelena Krklec (20) iz Čreta u Hrvatskoj stradala je u saobraćajnoj nesreći u četvrtak kada se s društvom vraćala s proslave mature. S teškim povredama prevezena je bolnicu, gdje je ubrzo umrla. U nesreći su povrijeđena i dva 18-godišnjaka.

Uzrok nesreće prebrza vožnja u alkoholiziranom stanju. Vozač, 20-godišnjak, kojem je izmjereno 1,36 promila alkohola u krvi, u zavoju je izgubio kontrolu nad autmobil i udario u dvorišnu ogradu od koje se odbio i zatim stražnjim dijelom automobila udario u betonski stup. I preminula putnica i dvojica povrijeđenih 18-godišnjaka sjedili su na stražnjem sjedalu. Društvo se vraćalo kući s “norijade”, tradicionalnog okupljanja maturanata povodom završetka školovanja.

Vozač S. G. (20) je ujutro je uhapšen i sproveden pritvorskom nadzorniku, gdje se nad njim provodi kriminalistička istraga, nakon čega slijedi kaznena prijava državnom odvjetništvu.

– Zlo, zlo, zašto se moralo dogoditi tako veliko zlo! Zašto se moraju događati takve stvari i zašto tako mladi ljudi moraju otići s ovoga svta – jedva je sa suzama u očima prozborila majka Marija, koja uz Jelenu ima i još dva sina od 17 i 18 i kćer od 14 godina.

Roditelji su shrvani (Foto: 24sata.hr)
Roditelji su shrvani (Foto: 24sata.hr)

Željela biti policajka

Jelena je prošle godine završila srednju školu za farmaceutsku tehničarku. Bila je uvijek vedra i vesela i na jesen je, nakon što je uspješno prošla većinu testova i provjera, namjeravala upisati Policijsku akademiju u Zagrebu.

Jelenin dečko Albin Antolić koji stanuje u istome selu, rekao je da je Jelena s njim zajedno živjela već dvije godine i namjeravali su uskoro i da se vjenčaju. Automobilom je upravljao dečko njegove sestre koji je zbog svega doživio strašan šok.

(Večernji.hr)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

U RS-u zabrinuti zbog dolaska američke vojne mašinerije u BiH: Dodik je rekao da neće biti NATO vježbi, neka to ispuni

Demokratski narodni savez poziva člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika da ispuni svoje predizborno obećanje i povuče svoju saglasnost na...

Možda vas zanima i ovo