Subota, 16 listopada, 2021

Zbog prijetnji Stanivukoviću uhapšen sin pomoćnika direktora Autoputeva RS-a i još jedna osoba

Nemojte propustiti

Stanivuković je dobio prijetnje putem Viber grupe “Udba neće pasti” u kojoj je bila fotografija mladića sa pištoljem u ruci i poruka “Draško, ubiću te”.

Banjalučka policija uhapsila je dvije osobe nakon što im je jutros gradonačelnik tog grada Draško Stanivuković prijavio prijetnje.

Kako je saopćila Policijska uprava Banja Luka,neposredno nakon prijave pronašli su i uhapsili D. Đ. i N. M.

Nezvanično saznajemo da su uhapšeni Danilo Đukić i Nikola Mihajlović, obojica iz Banje Luke

– Sumnjiče se za krivično djelo ugrožavanje sigurnosti, a kod D. Đ. je pronađen i oduzet pištolj. O događaju je obaviješteno Okružno javno tužilaštvo Banja Luka. U toku je kriminalistička obrada osumnjičenih – navode iz policije.

Iz PU Banja Luka potvrdili su da je Stanivuković jutros u 9 sati “podnio prijavu protiv nepoznate osobe ili više njih” u kojoj je naveo da su mu “u Viber grupi uputili više prijenji po život i tijelo, što je kod njega izazvalo osjećaj ugroženosti”.

Kako saznajemo, Stanivuković je dobio prijetnje putem Viber grupe “Udba neće pasti” u kojoj je bila fotografija mladića sa pištoljem u ruci i poruka “Draško, ubiću te”.

Poruka je poslata sa broja čiji je korisnik evidentiran kao Danilo Đukić, a ta osoba je inače sin pomoćnika direktora Autoputeva RS-a, dok bi se provjerama trebalo utvrditi da li je on i stvarni pošiljalac sporne poruke.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Iz tri elektroprivrede poručuju: Struja neće poskupjeti za domaćinstva

O najavi poskupljenja električne energije oglasila se i Regulatorna komisija za energiju u Federaciji Bosne i Hercegovine. Iako Regulatorne...

Možda vas zanima i ovo