Četvrtak, 20 siječnja, 2022

Zbog ženinog statusa na Facebooku: Ubio troje djece i bacio se u smrt

Nemojte propustiti

Nezamisliva tragedija pogodila je britansku porodicu Fuller. Otac Ceri nožem je nasmrt izbo svoje troje maloljetne djece te se potom bacio s ruba kamenoloma.

Vjeruje se da je 35-godišnji Ceri Fuller ubio svoje troje maloljetne djece nakon čega se bacio u smrt s ruba napuštenog kamenoloma. U blizini tijela djece pronađen je nož kojim su izbodena.

Dan prije tragedije Cerijeva supruga je na Facebooku napisala status o svojoj krizi srednjih godina. Policija vjeruje da ga je to iz nekog razloga nagnalo na ovaj stravičan zločin.

Tijela 12-godišnjeg Sama, 8-godišnje Rebecce i 7-godišnje Charlotte pronađena su u blizini tijela njihova oca koji je nakon što je izbo djecu na smrt počinio samoubistvo skočivši s 25 metara visine, prenosi Dnevnik.hr.

Očevidaca ove tragedije nema, a susjedi kažu kako je Ceri uvijek bio prilično povučen te da nije bilo nikakvih događaja koji bi mogli upozoriti da bi se ovakvo što moglo dogoditi.

(Bh-index)

Više s weba

Izdvajamo

Simptom koji pokazuje da ste preležali omicron – a da i ne znate

Simptomi infekcije ovim sojem uglavnom podsećaju na simptome klasičnog gripa i na svu sreću su kliničke slike uglavnom lakše Omicron...

Možda vas zanima i ovo