Nedjelja, 1 kolovoza, 2021

Željko i Jovana Joksimović: Želimo još djece

Nemojte propustiti

Bračni par Joksimović kaže da za proširenje porodice ima još vremena, a za sada najviše uživaju jedno u drugom i zato svugdje idu zajedno.

“To se nikada ne planira. Naravno da želimo još dece, ali polako… Sve dođe u pravo vreme” – odgovorila je Jovana Joksimović na pitanje da li ona i Željko razmišljaju o još jednoj bebi. Par ima sina Kostu, koji se rodio aprila 2014. godine. Trenutno, kažu, uživaju jedno u drugom svakog dana.

“Volimo se kao prvog dana” – kažu, a Jovana je otkrila i tajnu dobrog izgleda.

“Verujte mi da ne treniram uopšte, još uvek imam sreće sa izgledom, pa je činjenica da ne moram. Međutim, mislim da ću uskoro početi… Jer, znate da se kaže za žene da uvek sebi pronađu neku manu. Pa, eto i ja mislim da uvek može bolje” – kaže Jovana.

A da li će, kada zađe u neke godine, praktikovati i plastičnu hirurgiju?

“Nikada neću zaći u godine kada će mi biti potrebna plastična hirurgija. Dok ja zađem u te godine, ko zna šta će da izmisle” – kaže Jovana Joksimović.
A Željko je na to rekao da je njegova supruga superžena.

“Ona je zaista jedinstvena. Superžena bez koje ne bih mogao da funkcionišem. Ona je moj savetnik, i ja poslušam sve što kaže. Ja njoj uopšte ne moram da delim savete”.

Jovana je pomalo pocrvenila i postidjela se na ove riječi svog supruga.

“Željko, molim te!” – rekla je s osmjehom, i dodala:

“Šalu na stranu, mislim da svaka žena koja je u braku, ima posao i dete radi isto što i ja. Samo je bitno dobro se organizovati, a ja se svakako trudim da sve postignem.”

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Sarajevo: Za dva dana utrošeno samo 4.100 vakcina, a toliko je bilo planirano po jednom danu

Iako se očekivalo da će odziv građana biti daleko veći, naročito zbog kritika vlastima što nema vakcina i sporog...

Možda vas zanima i ovo