Petak, 25 lipnja, 2021

Željko Komšić ekspresno odgovorio Draganu Čoviću: Bosna i Hercegovina će kad-tad biti građanska država…!

Nemojte propustiti

– Bosna i Hercegovina će kad-tad biti građanska država, i na tome treba strpljivo i predano raditi – poručio je član Predsjedništva BiH

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić oglasio se na svojoj Facebook stranici ponovivši poruku s početka ove godine da će “Bosna i Hercegovina kad-tad biti građanska država” i da na tome treba istrajati.

Ovo je svojevrstan odgovor Draganu Čoviću predsjedniku HDZ-a koji je izjavio kako po njemu Bosna i Hercegovina nikad neće biti unitarna ni građanska država, na način kako to neko smišlja i želi provesti kroz dominaciju nad drugim.

– Bosna i Hercegovina će kad-tad biti građanska država, i na tome treba strpljivo i predano raditi. Svi mi znamo da to ne može biti sutra, ali mi koji volimo ovu državu, moramo imati tu vrstu svijesti. Nikada ne smijemo napustiti ideju građanske države, jer bi to značilo izdaju svih onih koji su dali živote za Bosnu i Hercegovinu, poručio je Komšić.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Iz Malezije stigla donacija od 50.000 doza vakcina

Upotreba vakcina je moguća za nekoliko dana. Na Međunarodni aerodrom Sarajevo sinoć je stiglo 50.000 doza Sinovac vakcina koje je...

Možda vas zanima i ovo