Ponedjeljak, 12 travnja, 2021

Željko Komšić izazvao tektonski poremećaj u Mostaru: Zbog ovoga Čovićevi mediji razapinju novog gradonačelnika Mostara

Nemojte propustiti

Jedan pozitivan događaj kao što je otvaranje infrastrukturnog energetskog projekta u zemlji gladnoj investicija i pogotovo investicija u nove kapacitete alternativne izvore energije, prema pisanju Čovićevih medijima, pretvorio se u politički kiks novog mostarskog gradonačelnika Marija Kordića.

„Na otvaranju vjetroelektrane je bio i Željko Komšić, uzurpator pozicije hrvatskog člana Predsjedništva, koji je pri tom držao govor, iako Predsjedništvo BiH nema nikakve veze s ovlastima u gospodarstvu.

Željko Komšić je simbol političkog obespravljivanja bh. Hrvata i simbol hegemonističkih pokušaja bošnjačke politike da politički ovlada u Federaciji i marginalizira utjecaj autentične politike bh. Hrvata.

Komšić je bio najavljen na događaju tako da je Mario Kordić bio upoznat da će uzurpator pozicije hrvatskog člana Predsjedništva BiH biti službeno prisutan na događaju. Zbilja novom mostarskom gradonačelniku se ovo nije smjelo dogoditi“, piše portal Dnevnik.ba, inače blizak vrhuški Čovićevog HDZ-a.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

“Prstići mog sina su u ranama” Oglasila se majka dječaka kome nisu htjeli dati čokoladicu kad mu je pozlilo zbog dijabetesa

SRBIJA – Htjela sam samo da podignem svijest, da ljudi čuju, prstići mog sina su u ranama, sva djeca...

Možda vas zanima i ovo