Utorak, 15 lipnja, 2021

Žena (41) rodila 15 sati nakon što je saznala da je trudna

Nemojte propustiti

Amanda Ross bila je u kupovini kad je, kako kaže, dobila grčeve u želucu. Osjetila je nadutost te je posjetila liječnika opće prakse koji joj je rekao da je trudna. 15 sati kasnije rodila je kćer Chloe carskim rezom.

Čudesan, brzi, porod imala je Amanda Ross, 41-godišnjakinja koja osam mjeseci nije znala da je trudna.

Kada je sa svojim partnerom Paulom Deanom šetala po trgovini, odjednom je osjetila jake grčeve u želucu, odnosno bar je mislila da su u pitanju grčevi.

Imala je  i jaki osjećaj nadutosti i zatvora, nije znala što joj je odjednom pa je otišla do najbliže bolnice.

Nakon ultrazvuka liječnici su joj rekli da je trudna sedam ili osam mjeseci.  Poslali su je kući, a ona je ubrzo nakon ponoći taj dan ponovno završila u bolnici te rodila carskim rezom, prenosi Daily Mail.

1_zena rodila 41“To je veliki šok, ne mogu još uvijek vjerovati”, rekla je Amanda nakon poroda te dodala da tijekom trudnoće nije osjetila ništa sumnjivo, ni mučnine, ni bolove, ni pokrete bebe u trbuhu, ništa. S obzirom na to da je Amanda žena u godinama, nije brinula previše ni oko izostanka mjesečnice jer je mislila da treba ući u menopauzu.

I otac Paul zapanjen je ovim događajem. Žali se da nemaju ništa pripremljeno za dijete te se nada obiteljskoj pomoći s obzirom na to da ni Amanda ni Paul ne rade. Ističe da bi, da je znao da će tako biti, dijete “napravio” prije puno godina. Naime, Amanda je Paulu druga žena i on već ima dvoje odrasle djece.

(Dnevno.ba)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Nije mu ostala dužna: Gorica Dodik pozvala Draška Stanivukovića i rekla mu šta će mu dozvoliti da uradi

- Da ne tuguješ, pozivam te sutra da dođeš i staviš traku i napraviš set fotografija, ako treba i...

Možda vas zanima i ovo