Srijeda, 17 kolovoza, 2022

Žena iz Ključa automobil odvezla u Srbiju pa prijavila da je ukraden

Nemojte propustiti

Policija u Doboju podnijet će izvještaj protiv žene iz Ključa, sa trenutnim prebivalištem u Švicarskoj, koja je lažno prijavila krivično djelo krađe vozila iznajmljenog u Bihaću.

Ilustracija
Ilustracija

Utvrđeno je da je S.K. prije dva dana s vozilom Passat prešla Pavlovića most, kod Bijeljine i odvezla se u pravcu Srbije, a narednog dana u Šešlijama kod Doboja prijavila da joj je automobil ukraden.

Žena je izmislila priču o krađi vozila, 17. jula, kada se zaustavila na proširenju pored puta u mjestu Komarica zbog toga što se loše osjećala, saopćeno je danas iz CJB Doboj.

Kako je izjavila, ubrzo se pored nje zaustavilo nepoznato vozilo iz kojeg je izašla nepoznata ženska osoba koja joj je dala da popije vode i da se poslije toga ničega više ne sjeća.

Narednog dana, 18. jula, se navodno oko 12 sati probudila u motelu Gajić u Šešlijama, nakon čega je izašla na magistralni put gdje je ugledala policijskog službenika kome je prijavila nestanak automobila koji je koristila.

Međutim, utvrđeno je da je prijava lažna i žena je, bez upotrebe sredstava prinude, lišena slobode i protiv nje će biti podnesen izvještaj nadležnom tužilaštvu.

Izvor: Fena

Interesantno za vas

Izdvajamo

Schmidt: Dodik mi je ponudio da popijemo po jednu šljivovicu, to ćemo uraditi kada se završi posao

Visoki predstavnik kaže kako je broj Hrvata u BiH manji u odnosu na broj Srba i Bošnjaka, ali naglašava...

Možda vas zanima i ovo