Nedjelja, 26 ožujka, 2023

Žena iz Laktaša pijana prijetila komšiji i policiji, u kući joj našli veći arsenal oružja. Uhapšena je!

Nemojte propustiti

O navedenom obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka

Policija je uhapsila B.M. iz Banjaluke zbog prijetnji, a zatim je kod nje pronađeno oružje i eksploziv.

Naime, oštećeni je u srijedu prijavio policiji u Laktašima da mu je neposredno prijave, B.M. uputila ozbiljne prijetnje po život, tijelo i imovinu, koje su kod istog izazvale osjećaj straha i ugroženosti.

– Istog dana oko 18,.15 časova, policijski službenici pronašli su i uhapsili B.M. koja je bila u vidno alkoholisanom stanju, ali je odbila da se podvrgne ispitivanju na prisustvo alkohola u organizmu. Tokom hapšenja on je vrijeđala i upućivala prijetnje policijskim službenicima, te se oglušila o zakonito izdato naređenje policijskih službenika – pojasnili su u PU Banjaluka.

Foto: MUP RS

Na osnovu naredbe Osnovnog suda u Banjaluci, uz prethodnu saglasnost dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, u mjestu Glamočani, Grad Laktaši, izvršen je pretres porodične kuće i drugih objekata koje koristi B.M. kojom prilikom su pronađeni i uz potvrdu oduzeti sljedeći predmeti: jedna lovačka puška sa pripadajućom optikom, pištolj – revolver sa pripadajućim mecima, sedam ručnih bombi, nagazna eksplozivna mina, tri eksplozivna punjenja, tri eksplozivne detonatorske kapisle sa kablovima, tri inicijalne kapisle za eksploziv, dva puščana okvira i 303 komada municije različitog kalibra i namjene.

O navedenom obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji je naložio da se nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta protiv B.M. dostavi izvještaj o počinjenim krivičnim djelima u redovnoj proceduri.

Foto: MUP RS

Interesantno za vas

Izdvajamo

Muškarac pravio probleme u PIO-u: Službenicima poručio da su nepismene budale

Navodno, Č.A. (59) je došao u poslovnicu PIO-a kako bi dobio uvjerenje o podacima iz evidencija, ali prema riječima...

Možda vas zanima i ovo