Četvrtak, 7 srpnja, 2022

“Žena od sultana” otkrila ko je za nju najljepši muškarac na svijetu

Nemojte propustiti

– On je za mene najlepši muškarac na svetu. Nema boljeg od njega. Šmeker je i Miodrag Radonjić, ali više mi se sviđa Miloš

Pjevačica koje je nedavno punila naslovne strane medija zbog nasilja bivšeg partnera, rekla ime “onog savršenog”.

Tijana Milentijević otkrila je da je “Miloš Biković najbolji frajer na svijetu”. Zbog njega bi voljela da bude dio filma “Južni vetar” i priželjkuje da joj reditelj Miloš Avramović ponudi bar jednu scenu s omiljenim glumcem.

“Cijeloj ekipi Južnog vetra bi dobro došla jedna ‘Žena od sultana’. Sigurna sam da bih se dobro snašla u njihovom projektu jer odavno želim da glumim u nekom filmu ili seriji. Južni vetar je baš po mojoj mjeri, a verujem da bi se neka moja pesma dobro uklopila u njihovu priču”, rekla je Tijana i dodala da bi joj bila čast da dijeli kadar s Bikovićem.

Miloš Biković

“Divim se Bikoviću na velikom uspehu kako u Srbiji tako i Rusiji. Dečko je mlad, a toliko toga je postigao zahvaljujući talentu i ambiciji. Osim toga, on je za mene najlepši muškarac na svetu. Nema boljeg od njega. Šmeker je i Miodrag Radonjić, ali više mi se sviđa Miloš”, rekla je Tijana gostujući u emisiji “Realna priča”.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Zatvara se čak 40 benzinskih benzinskih pumpi u BiH!?

Zatvara se 40 benzinskih pumpi u RS-u, FBiH strepi od istog scenarija, donosi Večernji list u današnjem printanom izdanju. -...

Možda vas zanima i ovo