Subota, 23 listopada, 2021

Žena odlučila živjeti samo od gledanja u sunce i “crpljenja energije”: Evo šta joj se dogodilo…

Nemojte propustiti

Prije nešto više od mjesec dana, Navena Šajn iz Sijetla odlučila je da živi isključivo od sunčeve svjetlosti (vodi i čaju s malo mlijeka). U dugom pismu koje je objavila na svom blogu, 65-godišnja “ljubiteljka sunca” objasnila je da se na ovaj eksperiment odlučila kako bi dokazala da je takav život moguć.

sunglejzerkaMeđutim, nakon mjesec dana, odustala je zbog, kako ona tvrdi, finansijskih problema i negativnih komentara onih koji nisu spremni da prihvate “istinu”.

Neko bi se usudio da kaže da razlog njenog prekidanja bizarne dijete možda i nisu zlobni komentari, koliko činjenica da je za 45 dana izgubila 15 kilograma, počela da dobija tikove, imala neprestane vrtoglavice, osjećala neopisiv umor i nakon određenog vremena, više nije mogla da pije ni tečnost zbog neprestanog povraćanja.

Navena tvrdi da nikada neće saznati da li ovi fizički simptomi samo rezultat prelaska na “sunčevu dijetu” ili “polaganog izgladnjivanja”.
Ona je, naime, pripadnica “bretarijanaca” koji tvrde da je dovoljno imati samo malo hrabrosti i upornosti da nadvladate početnu neprijatnost i do kraja života preživljavate isključivo na sunčevoj svjetlosti i vazduhu.

(Index)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Vučić o mogućim sankcijama predsjedniku SNSD-a: Vidio sam kod Dodika večeras dobru volju da se razgovara

"Sankcije će dovesti samo do uzavrele atmosfere i do domino efekata. Još jednom razmislite prije nego što donesete odluku...

Možda vas zanima i ovo