Subota, 18 rujna, 2021

Žena otišla na operaciju vena, pa saznala da je trudna

Nemojte propustiti

Nesvakidašnji slučaj dogodio se prije nekoliko sedmica u Opštoj bolnici u Kraljevu kada se pacijentkinja iz Novog Pazara porodila na odjeljenju hirurgije, a ono što je ovaj slučaj učinio posebno intrigantnim je činjenica da je ona došla u bolnicu zbog – proširenih vena, prenose srbijanski mediji.

– Pacijentkinja poprilično krupne konstitucije je došla u bolnicu kako bi operisala vene i niko nije posumnjao da je trudna, pošto je zbog istog problema dolazila i prije tri mjeseca. Tih nekoliko dana koliko je provela u bolnici ona nikome nije govorila da je pred porođajem- priča izvor iz kraljevačke bolnice.

Možda od ljekara i bolničara niko ne bi ni saznao ništa da porođaj nije krenuo u liftu u kom se ona nalazila nakon što je otpuštena iz bolnice poslije uspješno obavljene operacije vena.

– Počela je da joj lije krv niz nogu, a onda se pojavila bebina glava. Munjevito smo reagirali, odveli je hitno u salu i ona je tamo rodila zdravu djevojčicu, priča izvor.

Iz bolnice nisu željeli da pričaju o detaljima ovog slučaja, najviše zbog porodičnih odnosa, ali su potvrdili priču.

– Pacijentkinja navodno nije znala da je trudna. Najvjerovatnije su u pitanju poremećeni porodični odnosi, rečeno je iz Bolnice.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Još jedan mladić napušta Bosnu i Hercegovinu: Otac mi je ratovao umjesto da šverca kafu i maljutke

I Nahid Mujkanović se nada skoroj prilici, koju u Bosni i Hercegovini nije dobio. Bosnu i Hercegovinu je u prvoj...

Možda vas zanima i ovo