Subota, 9 prosinca, 2023

Zeničanin koji je prodavao bubreg za liječenje kćerke izvršio samoubistvo: Očajnički čin prije nekoliko dana najavio na Facebooku

Preporučeno

– I ja odoh na bolji svijet, tamo gdje nema problema – napisao je on prije nekoliko dana

Zeničanin Kemal Pehlivanović, koji je jučer izvršio samoubistvo vješanjem, a ovaj čin je najavio i na svom Facebook profilu, od ranije je poznat kao otac koji je prodavao bubreg za operaciju svoje kćerke.

Njegovo beživotno tijelo je pronađeno u štali u mjestu Klopački Put, a samoubistvo je najavio i nekoliko dana ranije na Facebooku.

Upravo se čita:  Ambasada SAD u BiH počela internet prodaju: Početne cijene od 820 do 1.300 KM

“Jedan veliki pozdrav za sve prijatelje i neprijatelje, jer vidjet ćemo se na onom svijetu, jer bolest je učinila svoje nakon tolike borbe za život svoje kćerke i mene su stigle teške bolesti. Hvala svima. I ja odoh na bolji svijet, tamo gdje nema problema”, napisao je on.

Kemal je 2019. godine objavio da prodaje svoj bubreg kako bi spasio kćerku Lamiju, koja je rođena sa srčanom manom AVSD i Maicrocephalion, Veloshisis, nakon čega mu je bh. youtuber uručio donaciju od 18.000 KM za njenu operaciju.

Upravo se čita:  Objavljena prognoza za naredne dvije sedmice: Stižu obilnije padavine i snijeg

Teška sudbina i prošlost umorile su Kemala koji je, sudeći prema objavljenom statusu, i sam obolio, a usljed nemoći da pomogne svojoj kćerki odlučio je izvršiti samoubistvo.

Preporučeno za vas

Izdvajamo

Prve informacije nakon sudara: Vozilo u kojem je bio reis Kavazović učestvovalo u nesreći

Danas, 9. decembra, negdje oko 13 sati na putu Cazin-Bužim došlo je do manje saobraćajne nesreće. Kako je javio portal...

Možda vas zanima i ovo