Utorak, 18 siječnja, 2022

Žestok sukob Cece i Bosanca u “Zvezdama Granda”

Nemojte propustiti

– Ovo je za 6 ko kuća! Ko nije glasao? Sad ću krvi da vam se napijem – šaljivo je rekao Bosanac

Haos između Cece i Bosanca vidljiv je još otkako je pjevačica došla u žiri pomenutog muzičkog takmičenja, piše Alo, prenosi Express.

Takmičar iz tima Dragana Stojkovića Bosanca predstavio se publici, a potom je konačno riješen odnos članova žirija.

Za ovu interpretaciju, mladić je dobio 4 glasa, što je kod njegovog mentora izazvalo negodovanje.

– Ovo je za 6 ko kuća! Ko nije glasao? Sad ću krvi da vam se napijem – šaljivo je rekao Bosanac. Ceci se sa druge strane dopala energija koju svaki izvođač mora da ima.

– Dobar izbor pjesama, Topalka dugo nisam čula. Niko se nije naučen rodio, a ti ćeš raditi na sebi – poručila je pjevačica u “Zvezdama Granda”.

U međuvremenu, dok je žiri davao svoje mišljenje, Bosanac i Popović su se domunđavali, pa je Saša odlučio da kaže i o čemu.

– Kaže meni Bosanac: ‘Vidiš kako sam naučio Cecu kako se govori u Zvezdama Granda’ – izjavio je Saša pa zamolio Cecu da otkrije kako se završio njen i Bosančev sukob.

– Kakav sukob? Rat pred istrebljenje! Kada se to završilo Bsanac me uhvatio pod ruku i rekao mi: ‘Neću maco da čuju ostali, ne bi bilo fer, ali da dođeš ti kod čika Bosketa da te nauči da govoriš i da pjevaš’ – ispričala je Ceca bosanskim naglaskom, a svi prisutni su popadali od smijeha.

Više s weba

Izdvajamo

Da li je legitimno kada papa Franjo Komšića nazove dobrom osobom? Kontić ismijao HDZ: Ubrzano rade na izmjeni Izbornog zakona…

Mnogi su danas komentarisali ovaj sastanak, a među njima je, također, novinar i direktor Mediacentra Boro Kontić. Kontić je...

Možda vas zanima i ovo