Nedjelja, 2 travnja, 2023

Zlata Petrović dala savjet: Budite sa nekim, pa makar na jednu noć

Nemojte propustiti

Pjevačica Zlata Petrović ima jasno mišljenje o ljubavnim kombinacijama.

Njene izjave bile su dosta kontroverzne i razlikovale su se od ostalih sa estrade.Ona je ovog puta gostovala u “Pulsu Srbije” kod voditelja Ivana Gajića, kada se osvrnula na svoj stav o tzv. avanturama za jednu noć.

“Ne mogu da sudim. Sjedila sam sa ljudima 20.000 puta, dobro, pretjerala sam, ali 20 puta i dešavalo se da ne proradi, džaba što je on dobar i fin čovjek. A isto tako, upoznala sam Peju i odjednom se rodila neka hemija, nikada nisam znala da će to prerasti u brak”, započela je pjevačica, pa nastavila:

“Hoću da podržim mlade ljude. Zašto više ne postoje parovi? Pa sve se svelo na novac i materijalno. Zbog toga podržavam pa makar i kombinacije, bolje to, nego da mladi po 5-6 godina nemaju nekog pored sebe. Ne postoji djevojka od 20, 30, 40 godina, a da mi kaže da je našla momka za sebe, pa daj, barem nađite nekog za veče. Nikada ne znate, možda se to pretvori u ljubav:” rekla je Zlata, prenosi Express.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Keramičar Hasad Gvozden odlučio ostati u BiH: Ne žalim što sam ostao, imam mnogo posla!

Hasan je neko vrijeme razmišljao o odlasku u Njemačku. Čekajući dokumentaciju za iseljenje, prijavio se na obuku „Započni svoj...

Možda vas zanima i ovo