Četvrtak, 15 travnja, 2021

Zlatan Ibradžić primio Pfizerovu vakcinu, opisao svoje iskustvo

Nemojte propustiti

”Dan treći otkako sam sam se cijepio. Još čekam prvu komandu od Billa Gatesa. Ništa zasad, tišina”, našalio se Ibradžić

Prvi državljanin Hrvatske koji je primio Pfizerovo cjepivo protiv korona virusa je mladi liječnik koji radi u Engleskoj. Kaže da se osjeća dobro i poručuje da su cjepiva – sigurna.

Zlatan Ibradžić, 29-godišnjak koji živi u Engleskoj i radi u bolnici, prvi je državljanin Hrvatske koji je primio Pfizerovo cjepivo protiv korona virusa.

Zlatan se cijepio prije tri dana, a na svom je Facebooku otkrio kako se osjeća. ”Dan treći otkako sam sam se cijepio. Još čekam prvu komandu od Billa Gatesa. Ništa zasad, tišina”, najprije se našalio, prenosi Dnevnik.

Kaže da se osjeća dobro. ”Niti temperatura (moguća prvih par dana od primanja cjepiva, zbog imunološke reakcije, koja je očekivana i normalna). Tlak dobar, afebrilan, dobrog teka. Lipidogram, dobri i loši kolesterol, elektrolite nisam još mjerio, ta nisam sad bas toliko temeljit”, piše Zlatan. Dodao je i da se imunitet razvija 10 dana nakon primanja prve doze cjepiva, a maksimum se postiže nakon druge doze, odnosno 28 dana nakon prve.

”Cjepiva su sigurna i temeljito ispitana (ta nije to mućkanje juhe gospon Frka). To be continued…”, napisao je.

Day three since I recieved PfizerBioNTech vaccine for Covid-19. Still awaiting commands from Bill Gates which Windows to…

Posted by Zlatan Ibradžić on Saturday, 12 December 2020

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Član Skupštine Banje Luke opsovao majku Drašku Stanivukoviću i odbornicima: “Mrš u p…u materinu, j…m vam mater”

Odbornik SNSD-a u Gradskoj skupštini Banje Luke Dragoslav Topić uputio je psovke na račun gradonačeelnika Draška Stanivukovića, ali i...

Možda vas zanima i ovo