Subota, 4 prosinca, 2021

Zlatan Ibrahimović: Moj otac je iz Bosne, prihvatite to (Video)

Nemojte propustiti

Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

Švedski nogometaš bh. korijena Zlatan Ibrahimović novo je zaštitno lice Volva. Reklama za ovaj automobil snimljena je na sjeveru Švedske. Ovako izgleda Švedska 2014. godine, kaže Zlatan u reklami.

“Ovako Švedska izgleda 2014. godine. Ja ne govorim savršeno švedski, ali stvari su takve kakve su. Svejdno sam Šveđanin. Svi smo različiti, ali opet slični. Moj otac je iz Bosne i musliman je. Moja majka je iz Hrvatske i katolkinja je. Ja sam rođen u Švedskoj i švedski sam državljanin. To ne možete promijeniti. Tako stvari stoje i takvim ih prihvatite”, rekao je Ibrahimović u intervjuu Dagens Industri, prenosi Bosnjak-ks

Reklama za Volvo je snimljena na sjeveru Švedske, a u njoj se pojavljuje i Ibrahimovićev sin.

Soundtrack u reklami je nešto drugačija švedska himna, malo “prerađena” za ovu priliku. Ibrahimovića su Šveđani ranije kritikovali jer prilikom intoniranja himne na utakmicama nikad je nije pjevao.

“Jednostavno niukada nisam ‘kliknuo’ na te riječi”, rekao je on i dodao: “Ova nova himna je upravo ono što nam treba, stara je bila duga i dosadna”.

“Volvo je dio globalnog svijeta. Ipak, u Švedskoj nalazimo najveći ugođaj, snagu i inspiraciju. I mi dijelimo ljubav prema Švedskoj zajedno sa jednim od naših najvećih ljudi: Zlatanom Ibrahimovićem”, navodi se u kratkoj poruci Volva povodom ove reklame.

Izvor: Bosnjak-ks.com

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Emir Suljagić objavio dokument iz vremena agresije na BiH: “To je vojska koju Dodik želi da obnovi”

"Likvidiran je ustaša iz Srebrenice...", "Likvidirano je pet balija..." To je "vojska" koju Dodik želi da obnovi - napisao...

Možda vas zanima i ovo