Četvrtak, 25 travnja, 2024

Zlatko Dalić: Ovo je pobjeda za hrvatski narod, za branitelje

Preporučeno

“Ovo je za hrvatski narod, neka uživa svaki Hrvat. Uživajte hrvatski branitelji, ovo je za vas bilo…”

Hrvatski reprezentativci izborili su polufinale Svjetskog prvenstva nakon velike drame protiv Brazila. Poruku je uputio i selektor Zlatko Dalić.

“Ovo je pobjeda za hrvatski narod. Ovo nam treba. Svaka čast dečkima. Sjajna utakmica od prve minute. Ovo je Hrvat, ovo je Hrvatska. Kad treba i kad je najvažnije”, rekao je Dalić za HRT, dodavši:

“Ponos, hrabrost, vjera i domoljublje. Dečkima svaka čast na ovome, ponosan sam do neba. Ovo je pobjeda kompletne Hrvatske. Ovo je za hrvatski narod, neka uživa svaki Hrvat. Uživajte hrvatski branitelji, ovo je za vas bilo. Mi s tri miliona stanovnika dva puta ulazimo u polufinale. Moji igrači nisu normalni”.

“Iskočio bih iz svoje kože. Ne mogu da opišem, ovo je najvredniji gol u mom životu. Moj tata Jakov uvijek kaže da ću zabiti”, rekao je junak Bruno Petković nakon utakmice, dodavši kako “ova ekipa može puno toga”.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Pogledajte kako je letio njemački vojni avion iznad BiH

Ministarstvo odbrane i Oružane snage Bosne i Hercegovine će, u saradnji sa Ministarstvom vanjskih poslova, Ministarstvom komunikacija i transporta...

Još vijesti za vas