Četvrtak, 9 prosinca, 2021

“Zlatna džezva” ulazi na tržište Slovenije

Nemojte propustiti

zlatna-dzezvaVispakova “Zlatna džezva” ulistana je u ponudu slovenskog tržnog lanca Mercator, a prvi šleper sa pravom bosanskom kafom krenuo je danas iz Visokog.

“Ovo je vrlo bitan korak u našoj regionalnoj poslovnoj strategiji. Slovenske partnere posebno je zanimala naša ograničena serija, tzv. limited edition sa ambalažom ‘Pit’ ćemo mi nju ako Bog da i u Brazilu’. Nadamo se da je ovo početak jedne uspješne i dugoročne saradnje. Kolege iz Slovenije su pratile našu kampanju sa kojom smo prognozirali uspjeh reprezentacije Bosne i Hercegovine u nogometu. Vjerujemo da smo u pravom trenutku ušli na tržište Slovenije, baš kada i naši Zmajevi plijene posebnu pažnju u ovoj zemlji sa nastupom u okviru SP u nogometu u Brazilu”, riječi su Muhameda Muzaferije, menadžera izvoza u Vispaku.

U slovenskom Mercatoru su insistirali da prve količine “Zlatne džezve” budu dopremljene prije početka SP u Brazilu. U ponudi Mercatora u Sloveniji naći će se pakovanja “Zlatne džezve od 100g, 200g, 250g i pola kilograma limited edition “Pit’ ćemo mi nju ako Bog da i u Brazilu”, saopćeno je iz Agencije MCM.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Načelnica Opštine Jezero: Mi bi sa Milom Dodikom i u HDZ!

- Mi bi sa Milom da bude stani-pani i u HDZ!!! - istakla je Ružičić na Twitteru. Načelnica opštine Jezero...

Možda vas zanima i ovo