Subota, 21 svibnja, 2022

Zločin u BiH: Završena obdukcija tijela žene koju je ubio sin, saznanja su stravična

Nemojte propustiti

Za ubistvo se sumnjiči njen sin J.V. (53) koji je lišen slobode i koji će danas biti doveden u Okružno javno tužilaštvo u Trebinju radi saslušanja

Gospava Vojčić (83) iz nevesinjskog sela Žiljevo, čije je beživotno tijelo u porodičnoj kući u ovom selu pronašla policija, zaklana je, a onda izudarana tupim predmetom, potvrđeno je u trebinjskoj prosekturi, gdje je završena obdukcija njenog beživotnog tijela.

Obdukcioni nalaz je pokazao da je nesrećna starica najprije zaklana, a kada je pala, poslije smrti je zadobila još nekoliko snažnih udaraca tupim predmetom, čekićem, od koga su u prosekturi otkrivena tri udarca.

Za ubistvo se za sada sumnjiči njen sin J.V. (53) koji je lišen slobode i koji će danas biti doveden u Okružno javno tužilaštvo u Trebinju radi saslušanja, ali se izvještaj sa saslušanja očekuje najvjerovatnije tek sutra.

On je tijelo majke odnio na tavan te prekrio dekama kako bi sakrio zločin.

Policijska uprava Trebinje saopštila je danas da su pripadnici Policijske stanice Nevesinje uhapsili J.V. zbog sumnje da je počinio krivično djelo nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici.

Više s weba

Interesantno za vas

Izdvajamo

Velika jutarnja akcija SIPA-e u Sarajevu i Konjicu, ovo su detalji

Pretresi se vrše po nalozima Kantonalnog suda i Općinskog suda u Sarajevu i pod nadzorom postupajućeg tužioca Kantonalnog tužilaštva...

Možda vas zanima i ovo