Petak, 21 siječnja, 2022

Zmija se uvukla u krevetac i pokušala progutati bebu

Nemojte propustiti

Vilijam Vinans, jednogodišnji dječak iz američke savezne države Ilinois, oporavlja se od ujeda odbjeglog pitona, koji mu se ušunjao u krevetac, obmotao mu se oko nogice i pokušao da ga proguta, izveštava ABC.

Devin Vinans, bebin otac, kaže da je ušao u dječakovu sobu nakon što je čuo da se pomjera u krevecu, ali kada je rukom posegao unutra, osjetio je nešto “glatko i mršavo”.

– Odmah sam uključio svjetlo u sobi i vidio zmiju, pitona, obmotanog oko noge, kako je steže i pokušava da mu pojede stopalo – rekao je on za ABC.

Devin Vinans je zatim odvojio zmiju od Vilijama, koji je odmah odvezen u bolnicu, gdje mu je tretiran ugriz na stopalu.

Odbjegli piton je pripadao 23-godišnjem Šelbiju S. Gajetu, čovjeku koji živi u susjednom stanu Vinansovima, koji će biti krivično gonjen, jer nije imao bezbjedni terarijum.

Nažalost, ovo nije prvi put da se ovakve nesreće vezane za pitone dešavaju. Prošlog jula su Džeren Her i Čarls Darnel, par sa Floride, osuđeni zbog smrti Herove dvogodišnje kćerke Šajane, koju je 2009. godine udavio njihov burmanski piton, koji je pobjegao iz akvarijuma.

 

(Bh-index)

Više s weba

Izdvajamo

Koalicija “Država!”: Vrijeme je da se i lažnim prijateljima kaže “Dosta je!”

U medijima smo prethodnih dana mogli vidjeti namjeru da se predsjednici stranih država i to: Milanović, Vučić i Erdogan...

Možda vas zanima i ovo