Subota, 26 studenoga, 2022

Znate li kako sve možete upotrijebiti kremu za brijanje?

Nemojte propustiti

Krema za brijanje ima svoju poznatu namjenu, ali možda niste znali da je možete iskoristiti i na neke druge načine

brijanje-pjena1. Čiste ruke

Ako ste ljubitelj prirode i često kampirate, dobro je znati da u nedostatku sapuna za čišćenje ruku pomaže i krema za brijanje, piše Reader’s Digest. Kremu nanesite na ruke i trljajte kao da imate sapun. Zatim uzmite rupčić ili ručnik i obrišite ruke.

2. Zamagljeno ogledalo

Prije nego krenete na tuširanje namažite ogledalo kremom za brijanje i razmažite rupčićem jer ćete tako spriječiti da se ogledalo zamagli zbog pare.

3. Čišćenje mrlja

Proliveni sok na tepihu može spasiti malo kreme za brijanje. Nakon nanošenja i tapkanja istrljajte je spužvicom i isperite. Ova metoda može pomoći i za mrlje na odjeći.

4. Škripava vrata

Vrata koja škripe posebno znaju nervirati noću, ali to možete lako riješiti ako okove namažete pastom za brijanje. Da bi vam bilo lakše, možete iskoristiti tanki štapić poput onih za čišćenje ušiju. Vatom obrišite višak kreme da vrata ne djeluju prljavo.

5. Čisti češljevi i četke za kosu

Ljuskice kože s glave gomilaju se na češljevima i četkama kao i kosa pa ih treba redovno čistiti. Uz to se na njima nakuplja prašina. Nakon što maknete kosu natrljajte sve dijelove četke kremom za brijanje. Malo kreme usipajte u čašu s vodom i uronite češalj na nekoliko minuta. Poslije ga dobro isperite.

(Tportal)

Interesantno za vas

Izdvajamo

Pucnjava i sukob između krijumčara migranata u selu Horgoš, šest osoba završilo u bolnici

Pripadnici Policijske brigade MUP-a Srbije u petak su, u okviru opsežne akcije započete ranije na sjeveru zemlje, priveli na...

Možda vas zanima i ovo