Četvrtak, 11 kolovoza, 2022

Zoran Milanović ponovo o našoj državi: Pitanje nacionalne sigurnosti nije Ukrajina nego BiH

Nemojte propustiti

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović sudjeluje na svečanoj sjednici Gradskog vijeća Grada Korčule u prigodi Dana Grada. Nakon prigodnog govora Milanović će obići izložbu “Korčulanska drvena brodogradnja” u korčulanskoj Lođi.

Nakon svečanosti predsjednik Hrvatske je odgovarao na pitanja novinara.

Komentirajući današnja hapšenja rekao je kako sustav nacionalne sigurnosti ugrožava stanje u BiH i jučerašnja izjava Bakira Izetbegovića koji “zvecka oružjem”, a ne ova hapšenja. Ovo što se valja u BiH, divlja se i prijeti i politički se ugrožava jedan narod”, naglasio je hrvatski predsjednik.

“Pitanje nacionalne sigurnosti nije Ukrajina nego BiH”, naglasio je.

“To jesam li se rukovao s Plenkovićem nije vijest, nego ovo što se događa u Bosni”, ponovio je.

“Čovjek je potkralj”, komentirao je Visokog predstavnika Schmidta koji je izjavio da ga je Milanović uvrijedio. “Sad će meni, koji sam predsjednik zemlje koja je u Europskoj Uniji, reći neki čovjek kojeg nisam nikada upoznao, da sam ga uvijedio! Pa dobrodošao u svijet odraslih, ja uvrede dobivam na dnevnoj bazi.”

“Ja nemam godišnji odmor”, rekao je. “Sada sam na Hvaru jer je tako lakše i manje komplicirano, jer stalno sam negdje. Danas tu, sutra Imotski, pa Alka, pa Benkovac, tako je jednostavnije. Nisam bio na ljetovanju od 2007. godine.”

Interesantno za vas

Izdvajamo

Dostavljač otpušten nakon što je poslao privatnu poruku djevojci kojoj je donio hranu: “Ej, kakva je bila hrana jučer”

Regionom se širi screenshot navodne poruke jednog dostavljača iz Srbije mušteriji. "Ej, kakva je bila hrana jučer? Dostavljač", može se...

Možda vas zanima i ovo