Utorak, 6 prosinca, 2022

Zoran Tegeltija čestitao krsnu slavu MUP-u Republike Srpske

Nemojte propustiti

Predsjedavajući Vijeća ministara BiH Zoran Tegeltija uputio je čestitke ministru unutrašnjih poslova Republike Srpske Draganu Lukaču, direktoru policije Republike Srpske Siniši Kostreševiću i svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske povodom krsne slave, Svetog arhangela Mihaila.

„Svojim profesionalnim radom MUP Republike Srpske izrastao je u jednu od najboljih policijskih organizacija u Bosni i Hercegovini i garant je bezbjednosti svih naših građana, ali i istinski čuvar naših vrijednosti. Zato svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske na prvom mjestu zahvaljujem na predanom, časnom i profesionalnom obavljanju policijskih dužnosti.

S ponosom Vam čestitam krsnu slavu – Aranđelovdan, sa željom da i u budućem periodu nastavite da ostvarujete odlične rezultate“, stoji u čestitki predsjedavajućeg Savjeta ministara BiH.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Kratko i jasno: O samitu u Tirani odlučuje Predsjedništvo BiH, ne Dodik

Predsjedništvo BiH je na prvoj sjednici 30. novembra jednoglasno prihvatilo poziv za sudjelovanje na Samitu EU-Zapadni Balkan koji će...

Možda vas zanima i ovo