Petak, 9 prosinca, 2022

Zvjerski ubijen Nenad Tomović, rodom iz Sarajeva

Nemojte propustiti

Beživotno tijelo Nenada Tomovića (49), rodom iz Sarajeva, pronađeno je danas izmasakrirano na lijevoj obali Dunava u naselju Šangaj kraj Novog Sada, a inspektori kriminalističke policije su za svega osam sati identifikovali i uhapsili ubicu.

Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Naime, večeras je u spektakularnoj akciji u Ulici Otokara Keršovanija uhapšen Aleksandar Milkov (34) iz Novog Sada, koji je osumnjičen kao direktni izvršilac ovog ubistva. Milkov je svojevremeno radio kao taksista, a u posljednje vrijeme je bio nezaposlen.

“Tomovićevo telo je pronađeno u blizni Ribarskog doma, sa više ustrelnih rana iz vatrenog oružja i više desetina rana nanetih nožem u predelu grudnog koša, stomaka i leđa. Locirali smo Milkova i uhapsili u momentu dok je bio za volanom mazde, a u jednom stanu na Limanu pronađeni su nož i pištolj korišćeni prilikom ubistva. U toku je hapšenje još dva lica za koja pretpostavljamo da imaju veze sa ovim ubistvom”, rekao je šef novosadske kriminalističke policije Saša Barjaktarović.

Tijelo Nenada Tomovića danas oko 12.30 pronašli su alasi i obavijestili policiju. Prema prvim podacima, Tomović je zvjerski usmrćen sa više od 20 uboda nožem i nekoliko hitaca iz vatrenog oružja.

Pretpostavlja se da je nesrećni čovjek ubijen u noći između utorka i srijede, a policija utvrđuje sve okolnosti događaja, kao i motiv ovog monstruoznog ubistva.

(Kurir/Bh-index)

Interesantno za vas

Izdvajamo

Šta ulazak Hrvatske u Šengen donosi za državljane BiH

Kao najveći izazov ulaskom u šengensku zonu u Zagrebu se ističe borba s ilegalnim migracijama, posebno kada je riječ...

Možda vas zanima i ovo