Četvrtak, 25 travnja, 2024

Zvjerski ubijen Nenad Tomović, rodom iz Sarajeva

Preporučeno

Beživotno tijelo Nenada Tomovića (49), rodom iz Sarajeva, pronađeno je danas izmasakrirano na lijevoj obali Dunava u naselju Šangaj kraj Novog Sada, a inspektori kriminalističke policije su za svega osam sati identifikovali i uhapsili ubicu.

Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Naime, večeras je u spektakularnoj akciji u Ulici Otokara Keršovanija uhapšen Aleksandar Milkov (34) iz Novog Sada, koji je osumnjičen kao direktni izvršilac ovog ubistva. Milkov je svojevremeno radio kao taksista, a u posljednje vrijeme je bio nezaposlen.

Upravo se čita:  Sretan kraj potrage: Pronađena Tijana koja je nestala u martu

“Tomovićevo telo je pronađeno u blizni Ribarskog doma, sa više ustrelnih rana iz vatrenog oružja i više desetina rana nanetih nožem u predelu grudnog koša, stomaka i leđa. Locirali smo Milkova i uhapsili u momentu dok je bio za volanom mazde, a u jednom stanu na Limanu pronađeni su nož i pištolj korišćeni prilikom ubistva. U toku je hapšenje još dva lica za koja pretpostavljamo da imaju veze sa ovim ubistvom”, rekao je šef novosadske kriminalističke policije Saša Barjaktarović.

Upravo se čita:  Strujni udar Vlade FBiH: Poskupljenje struje najviše će pogoditi porodice s većim brojem djece

Tijelo Nenada Tomovića danas oko 12.30 pronašli su alasi i obavijestili policiju. Prema prvim podacima, Tomović je zvjerski usmrćen sa više od 20 uboda nožem i nekoliko hitaca iz vatrenog oružja.

Pretpostavlja se da je nesrećni čovjek ubijen u noći između utorka i srijede, a policija utvrđuje sve okolnosti događaja, kao i motiv ovog monstruoznog ubistva.

Upravo se čita:  Poznati detalji akcije "Piramida": Slobode lišeno 14 osoba

(Kurir/Bh-index)

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Aktuelni saziv Vlade FBiH proslavlja prvi rođendan: Nikšić i Isak s osmijehom rezali tortu

Vlada Federacije Bosne i Hercegovine danas obilježava godinu dana rada aktuelnog saziva. Tim povodom je održana i sjednica Vlade,...

Još vijesti za vas